Om oss

The Jo-Jo sisters startet med lillesøster Sunniva og storesøster May-Linn. Førstnevnte er for tiden sivilingeniørstudent  bosatt i Trondheim, sistnevnte medisinstudent i Tromsø. Tiden går dermed for det meste med til studier, mens fritiden ofte blir satt av til kakebaking. Vi må også nevne vår lillesøster Frida, som har imponert stort med sine kakebakeskills på tross av sin unge alder. Hun har nå blitt en del av kakebedriften vår, A Piece of Cake.

A Piece of Cake er resultatet av en hobby som startet hos Sunniva i 2010. Etter kort tid smittet kakeinteressen over på storesøster May-Linn, og i dag inspirerer og hjelper vi hverandre til å lage kaker litt utenom det vanlige. Vi ønsker også å inspirere andre, slik vi har blitt inspirert gjennom ulike bakeblogger.
Vi arrangerer fra tid til annen ulike kurs i kakedekorering, som blir annonsert her på våre sider. Følg gjerne også vår facebookside for oppdateringer. Vi kan også levere kaker og cupcakes når vi har kapasitet, og leverer i Trondheim og Haldenområdet, avhengig av når på året det er.
Vi kan kontaktes på sunniva@apieceofcake.no.

IMG_9780

May-Linn, Sunniva og Frida

 

17 thoughts on “Om oss

 1. Jeg blir stum av beundring!! Jeg er jo så heldig som også har fått smakt noen av disse kakene. En fryd!! :)

 2. Hej,

  Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på «Matbloggtoppen».

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no – http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!

  Gilla oss på Facebook! http://www.facebook.com/Alleoppskrifter

  Med vänliga hälsningar,

  Emilie
  emilie@alleoppskrifter.no

 3. Hei May-Linn!
  Jeg er så imponert over alt dere får til!! Så fantastisk inspirerende! Håper du har tid og lyst til å lære Anettes kusine og meg litt når vi tar en tur til Tromsø til våren! Hadde vært så gøy!

  Takk for at dere deler deres flotte kunst med oss amatører på kjempefine nettsider!

  Hilsen fra Anettes mamma, Nina

  • Tusen takk, Nina! :) Veldig koselig tilbakemelding! :) Vi har planer om å få til et kurs i Tromsø etterhvert. Gi beskjed så fort du vet når dere kommer så kan vi prøve å få det til å klaffe. :) Hadde vært veldig koselig å hatt dere med på kurs! :)

   • Hei May-Linn!
    Tusen takk for sist! kjempekoselig å se dere igjen og å hilse på en utrolig vakker tulle! Du har all grunn til å være kjempstolt! :) Kos deg!!!!
    Da er turen vår bestilt, 1-3.mars. Celine og jeg gleder oss veldig! Håper vi sees da! Hadde vært fantastisk moro.

    Hilsen fra Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>