Julekranskake

I dagens innlegg presenterer vi årets julekake laget av Frida og Sunniva.
Innholdet er klassisk sukkerbrød, og kaken fylte vi med rørte bringebær, pisket krem, hjemmelaget vaniljekrem og sjokoladebiter. Bunnene dynket vi med ananasjuice.

IMG_1036
For å lage kransen trykket vi ut kristtornblader i tre grønnyanser farget med wiltons «moose green». Den røde sløyfen lot vi tørke over natten slik at den beholdt formen. Lokk og all pynt er av marsipan.

IMG_1050

De små røde sløyfene og bokstavene er laget med mold fra henholdsvis Panduro og Martha Stewart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>