Byllupskake med solsikker

Tirsdag 1. juli var det Emilie og Janines store dag, og jeg hadde fått det ærefulle oppdraget å lage bryllupskaken. Emilie har hjulpet oss med den nye bloggen, og da var det fint å kunne gi noe tilbake.
Solsikker, lilla margeritter og eføy gikk igjen i dekorasjonene, så de samme blomstene ble valgt som dekorasjon på kaka.

IMG_1795
Innholdet i kaken var etter brudeparets ønsker som følger:
Sukkerbrød fylt med vaniljekrem, bringebærkrem, friske bringebær og hakket sjokolade.
Sjokoladekake med sjokoladekrem og vaniljekrem.
Sukkerbrød med vaniljekrem, vanlig krem og rørte jordbær fra Svinesundshagen.

Oppskriftene på sukkerbrød, vaniljekrem og sjokoladekrem hentet jeg fra min favorittkokebok: Sverre Sætres «Den store kakeboka».
Sjokoladekaken var storesøsters oppskrift som jeg brukte i «Kakekrigen», men med annet fyll. Oppskriften finner du her.
Trekk og pynt er i marsipan, foruten om den fine kaketoppen som brudeparet hadde selv.

IMG_180422
En stor takk til Renee Riis som reddet blomstene på denne kaken ved å låne meg pulverfarger og lilla pastafarge. I tillegg fikk jeg kjøpt utstikkersett på Tilbords på Tista senter fra «Kitchen Craft» som har snille priser. En lettelse! Jeg hadde nemlig glemt alt av det utstyret jeg trengte i Trondheim, til tross for at jeg hadde med en hel koffert med kakeutstyr hjem.

IMG_1806
Gratulerer så mye til de nygifte, håper dagen ble fantastisk!

signatur_sunniva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>